butik

På Hangarvägen 6 i Kalix hittar du vår välsorterade butik och AGA gas- och gasoldepå.

Texaco smörjmedel, ett smörjmedel i världsklass. Vi är Certifierade återförsäljare till Preem och har därför tillgång till Texacos smörjmedelssortimet som är anpassad för den svenska marknaden. Vi har ett brett sortiment av motorolja, hydraulolja, smörjolja och smörjfetter som passar för lantbruk, skogsbruk, entreprenad, åkeri och industri mfl.

Vi har Lahega bilvård- och kemprodukter för både privat- och företagskunder. Vill du vårda din bil som proffsen, så har vi produkterna! Vi har ett stort sortiment med avfettning, fordonstvätt, glykol och spolarvätska mm. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkt för dina behov. Vi säljer också tillbehör som t.ex. kladdfria fettsprutor och fatpumpar.

Från vår depå säljer och distribuerar vi AGA gas och gasol till både privatpersoner och industrier. I butiken säljer vi AGA:s svets-, skär-, och lödutrustningar. Hos oss hittar du också ESAB svetsar, svetshjälmar och tillsatsmaterial. Oavsett om du är hobby svetsare eller proffs så har vi produkterna för dig.

Om du vill ha en specialprodukt tar vi självklart hem den, ofta tar det inte mer än några arbetsdagar. Bättre för både människa och miljö, Aspen alkylatbensin. Vi har miljöbensin till både två- och fyrtaktsmotorer. Vi hjälper dig att välja rätt bensin till din maskin.

 

Välkommen in till oss!

Våra öppettider: vardagar 07.00 – 16.00