undersida_drivmedel

Hos oss kan du köpa diesel (tankstation och bulkleverans), bensin 95- och 98-oktan, AdBlue, alkylatbensin och etanol E85.

På vår automatstation på Hangarvägen i Kalix kan du tanka diesel enligt svensk miljöklass 1 utan inblandning av 5% RME, bensin 95 och 98 som innehåller upp till 5% etanol, som är ett förnyelsebart bränsle och AdBlue.

Inblandningen av etanol minskar utsläppen av koldioxid och uppfyller kraven för miljöklass 1 enligt svensk standard. Dessutom säljer vi etanol E85, som är avsett för Flexible Fuel-fordon som är anpassade för etanol.

Vi har ytterligare tre automatstationer, en diesel- och bensinanläggning i Marahamn i Kalix skärgård och en i Vitvattnet 25 km norr om Kalix samt en diesel- och AdBlue anläggning i Luppio, norr om Hedenäset.

Med Lundströms tankkort kan du tanka både som privat- och företagskund på våra stationer och betala mot faktura. Med bank- och kreditkort kan du tanka bensin och etanol i Kalix, samt bensin och diesel i Marahamn och Vitvattnet.

 

mpp_logo-redigerad

 

 

 

Cisterner och lagringskärl
Använd alltid cisterner eller lagringskärl som är avsedda och godkända för bränsle. För att behålla bränslets kvalitet är det viktigt att det lagras och hanteras på rätt sätt. Vi säljer mobila transporttankar för enkel och säker hantering.

Besök oss på Hangarvägen 6 eller ring 0923-157 40, oss så berättar vi mer,  Välkommen!

page1